UPOZORAVA SE, POD PRETNJOM TUŽBOM


Dotični g-din X,

sa prebivalištem u provincijskom delu Republike Srbije

Adresa nepoznata

UPOZORAVA SE, POD PRETNJOM TUŽBOM

Od strane oštećene, g-đice Y, preko punomoćnika, izvesne Anđeline, da je, prekoračio sve zdravorazumske granice, ustanovljene viševekovnom praksom udvaranja muškarca ženi i prekršio osnovne postulate svake iole zdrave i produktivne povezanosti između dve osobe, time što je u više navrata apsolutno i kategorički zanemarivao i zapostavljao oštećenu.

Naime, kako viševekovna praksa nalaže, svaki muškarac je dužan da se svakoj ženi, koja je predmet njegove pažnje, naklonosti i simpatije udvara makar dva puta u toku nedelje dana. Pod udvaranjem se u današnje vreme nedvosmisleno ima smatrati svako izazivanje lepih i prijatnih emocija na suprotnoj strani, izmamljivanje osmeha bez konkretnog povoda i uzrokovanje nastanka neobjašnjivog sjaja u očima drage osobe.

Po tvrdnji oštećene, a što će veštak nedvosmisleno utvrditi i potvrditi, g-din X je prestao sa izazivanjem bezrazložnih osmeha i tzv. „leptirića u stomaku“ još dana 11.01.2019. godine, pa je do današnjeg dana neopravdano, odnosno neopravdano dugo oštećenu g-đicu Y izlagao nepotrebnim patnjama i ljubavnim jadima, svojim konstantnim zanemarivanjem i zapostavljanjem.

Takođe, g-din X se, počevši od dana 12.01.2019. godine oglušio o još jedan fundamentalni postulat viševekovne prakse, time što je g-đici Y uskraćivao svaku fizičku nežnost (a i grubost), zaključno sa današnjim danom. Ovakvo nešto viševekovna praksa strogo zabranjuje, navodeći pritom da je svaki muškarac obavezan da makar jednog celog dana u nedelji dana, ako ga fizička udaljenost sprečava u tome da te dužnosti obavlja češće, svoju ženu i objekat svoje naklonosti ljubi u vrat, grli svojim snažnim rukama i sa njom vodi ljubav do kasno u noć (a ponekad i ujutru, zavisno od kapaciteta).

U cilju prijateljskog rešenja nastale sporne situacije, i kako ne bismo stvarali nepotrebne i izlišne troškove (koje će u postupku pred sudom pasti na teret okrivljenog), najumilnije i najtoplije molimo dotičnog g-dina X da prestane da se oglušuje o svoje obaveze i dužnosti kao odraslog muškarca u vezi, i da gospođici Y pokloni zahtevanu pažnju i ljubav, što će ona, bez dalje rasprave, umeti itekako da ceni (a i da nagradi).

U protivnom, bićemo prinuđeni da pokrenemo spor pred nadležnim sudom, u kom slučaju je zaprećena kazna obavljanje društveno korisnog rada na neodređeno vreme, u prostorijama oštećene, tj. u ovom slučaju g-đice Y. Ovom kaznom bi se g-din X trajno naučio pameti, ali bi takođe bio onemogućen u obavljanju svojih dnevnih (i noćnih) poslova, što g-đica X nikako ne želi da mu pričini.

Stoga se nadamo razumnom rešenju i veoma brzom ispunjavanju propisanih zahteva, kako bi se izbegle štetne posledice.

P.S. G-đica X je spremna na sve vidove dogovora i na bilo kakav vid kompenzacije.

Srdačno,

Anđelina

Постави коментар